Vásárolja meg ezt a terméket és extra50 Reward Points (50 Ft) hűségpontot.

Biogaia Pharax csepp (5 ml)

 • Kizárólag a baktériumkombinációt (L. reuteri DSM 17938 és ATCC PTA 5289), valamint az alkalmazáshoz szükséges olajokat tartalmazza
 • Tehéntejfehérje-mentes – tehéntejfehérje-allergiában és megelőzésben is biztonsággal alkalmazható
 • Laktózmentes – laktóz-intoleranciában szenvedők is fogyaszthatják
 • Szacharózmentes – a szacharóz felesleges terhelést jelenthet a csecsemő szervezete számára
 • Nem tartalmaz adalékanyagokat, stabilizátort, antioxidánsokat
 • Felbontás után 1 hónapig felhasználható

Milyen esetekben használható a BioGaia PHARAX csepp?

Az étrend-kiegészítőkről szóló, hatályban lévő, európai uniós jogszabályokat tiszteletben tartva, termékeink gyógyászati célú felhasználásának lehetőségeiről a fogyasztók számára nem nyújthatunk tájékoztatást. Ilyen információt csak egészségügyi szakember adhat. Ezért, ha többet szeretnél megtudni a L. reuteriről és a BioGaia PHARAX csepp leggyakoribb felhasználási területeiről, kérjük, kérdezd orvosodat, gyógyszerészedet.

Adagolás:

Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt napi 2×5 csepp javasolt – reggel 5 csepp és este 5 csepp. 6 hónapos kortól adható.

A napi adag minimum 400 millió L. reuteri DSM 17938 és ATCC PTA 5289 baktériumtörzseket és 400 NE D-vitamint tartalmaz.

Ne csepegtesd forró ételbe, italba vagy közvetlenül a szájba, mert ezek ronthatják a termék minőségét.

Használat előtt jól felrázandó.

Fontos figyelmeztetés

A BioGaia PHARAX csepp nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.

Minőségét megőrzi

A doboz alján jelzett hónap végéig.

Tárolás

Szoba-hőmérsékleten, maximum 25°C-ig. Tartsd az üveget zárva, víz ne érje. A felbontott üveg egy hónapig felhasználható. Tárold hőtől, fénytől védve, gyermekek elől elzárva.

Biogaia

Termékkategória : Torokfájás

Number of ml 5 ml
Tömeg 0,3 kg
Category icon

Étrend-kiegészítő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.


Szállítás díjazása

 • A webáruházban leadott rendelések szállítási díja bruttó 999 Ft csomagautomatában való átvétel esetén.
 • Házhozszállítás esetén a szállítás díja bruttó 1.299Ft.
 • Postán maradó csomag vagy Csomagátvételi Pont-ra kért kézbesítés esetén a szállítás díja bruttó 1.199Ft.
 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.

 • Személyes átvétel

 • A Platán Patikában (6722 Szeged, Mérey u. 15/b) történő személyes átvétel esetén a rendelések utólagos kifizetésére nincs lehetőség, ebben az esetben a megrendelt termékek árát előre ki kell fizetni előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel. A patikai személyes átvétel díja 0 Ft.