loader image
Vásárolja meg ezt a terméket és extra70 Reward Points (70 Ft) hűségpontot.

Tickleflex Inzulinbeadást segítő korong

A TickleFLEX széleskörűen alkalmazható inzulinbeadást segítő eszköz, melyet az inzulinadagoló tű végére kell rögzíteni. Használata biztonságossá, zavartalanná és fájdalommentessé teszi az inzulinbeadás folyamatát.

Stabil inzulinbeadás

A cukorbetegek számára hatalmas kihívás lehet a napi inzulinpótlás. Teljesen természetes, ha izgatott, netán ideges lesz a tűszúrás gondolatától. A Tickleflex-szel könnyen stabilizálható a tű pozíciója és a kevésbé gyakorlott cukorbetegek is veszélytelenül tudják beadni maguknak a szükséges mennyiséget.

Tűfóbiások is tudják használni

A Tickleflex segédeszköz kialakításának köszönhetően a tű hegye nem is látszik szúrás közben, így megszűnik a feszültség és a mindennapi életet nem nehezítik az inzulin injekciók.

Megelőzhető a lipohipertrófia

Inzulinbeadás során könnyen kialakulhat a lipohipertrófia nevű betegség. A lipohipertrófia egy olyan szöveti burjánzás, ami akkor jön létre, ha rendszeresen ugyanarra a helyre szúrjuk a tűt. Érdemes mindig máshova adni az inzulint: a Tickleflex segít, hogy a nem túl komfortos helyekre is magabiztosan tudja beadni az inzulininjekciót.

Csökken a véraláfutások száma

Az inzulin beadásának kellemetlen velejárója a bőrön keletkező véraláfutás, ami a helytelen tűszúrás következménye. A Tickleflex korong meggátolja, hogy a tű túl mélyre hatoljon, így a procedúra kevésbé fájdalmas és véraláfutások is ritkábban alakulnak ki.

Egyszerűen tisztán tartható

Az eszköz olyan szilikonból készült, amin nem tapadnak meg a baktériumok. Elég csak használat után elmosni, de a maximális tisztaság érdekében forrásban lévő vízzel is sterilizálhatja.

A Tickleflex korong csak 4, 5 és 6 mm-es tűvel  kompatibilis. Többek között az ultravékony Verifine tűkkel is remekül használható.

Használata:

 • 1. lépés: egyszerűen csúsztassa rá az eszközt a pen tűre.
 • 2. lépés: nyomja rá bőrére és tartsa ott beadás közben. A kerek talp megakadályozza, hogy a tű túl mélyre juttassa az inzulint. Ha túl hamar elemeli a pen tűt, akkor nem tud teljesen behatolni a bőr alá és inzulinszivárgás következhet be.
 • 3. lépés: az inzulinbeadást követően távolítsa el a pen tű végéről az eszközt.

A Tickleflex korong orvostechnikai eszköz esetében a pen nem tartozék, külön lehet megvásárolni. A korongot érdemes évente cserélni, ugyanis a talp inzulinadagolást segítő mechanikája a rendszeres használattól idővel gyengül.

Fontos figyelmeztetés: Orvostechnikai eszköz, a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5060284980141

Number of db 1 db
Tömeg 0,2 kg
Category icon

Orvostechnikai eszköz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TickleFLEX – inzulinbeadást segítő korong” értékelése elsőként

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.


Szállítás díjazása

 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
 • A 15 000 Ft feletti összértékű megrendelések csomagolása és kiszállítása ingyenes, a 12 000 és 14 999 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 590 Ft, az 6 000 és 11 999 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 990 Ft, 6 000 Ft alatti megrendelésekért pedig 1 290 Ft szállítási díjat köteles megfizetni. A megrendelés összértékébe nem tartozik bele a szállítási költség.
 •  

Önnek ajánljuk