Rinopanteina orrkenőcs

 1. Mi a Rinopantenia és mire való?
  A Rinopantenia egy orcostechnikai eszköz, ami nedvesíti az orrnyálkahártyát, fenntartja annak hidratáltságát, elősegíti az újra hámosodás folyamatát.
  A Rinopanteina javasolt:
  – Sebészeti beavatkozás után a hegképződés csökkentésére;
  – Száraz és/vagy atrófiás nyálkahártya esetén, amit bizonyos környezeti hatások, orrspray-k, aeroszolos kezelés vagy átmeneti megbetegedések (pl. gyógyszer okozta vagy allergiás eredetű orrnyálkahártya gyulladás, krónikus orrfolyás) okoz;
  – Orrvérzés szövődményeinek csökkentésére, abban az esetben is, ha azt sérülés okozta;
  – Endoszkópos vizsgálatok és/vagy tamponálás megkönnyítésére.
  A kenőcs javallott még az orr körüli, hideg okozta repedezett bőr megelőzésére és kezelésére.
 2. Mit kell tudnia a Rinopantenia alkalmazása előtt?
  Ne alkalmazza ezt a készítményt, ha túlérzékenység ismert annak bármely összetevőjével (felsorolás a 6. pontban) szemben!
 3. Hogyan kell alkalmazni a Rinopanteina-t?
  A kenőcsből naponta 1-3 alkalommal kis mennyiség alkalmazandó, amit óvatosan be kell masszírozni mindkét orrlyuk belsejébe, hogy az orrüreg minden részébe jusson a kenőcsből.
 4. Figyelmeztetések
   – Ha mellékhatás jelentkezik, akkor a kezelést abba kell hagyni és konzultálni egy orvossal.
  – Alkalmazás előtt győződjön meg a tubus épségéről!
  – Ne használja a terméket a csomagoláson jelzett lejártai időn túl! A lejárati idő sértetlen és megfelelően tárolt termékre vonatkozik!
  – Használat után a tubust szorosan zárja vissza!
 5. Hogyan kell tárolni a Rinopanteina-t?
  – Gyermekektől elzárva tartandó!
  – Szobahőmérsékleten tárolandó!
 6. További információk
  Összetétele
  : A-vitamin Palmitát (0.05%), D-Pantenol (5.0%), Hidrolizált Fehérje (Avena Sativa kivonat), Nátrium-Hialuronát (0.1%), Ceteareth-20, Nátrium Benzoát, BHA, Ásványi Olaj, Petrolátum , Tisztított víz.
  Kiszerelés
  10 g-os tubus
  Forgalmazó: Akacia Pharma Kft., 1182 Budapest, Királyhágó u. 84.
Number of g 10 g
Tömeg 0.3 kg
Category icon

Orvostechnikai eszköz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rinopanteina orrkenőcs 10 g” értékelése elsőként

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.


Szállítás díjazása

 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.
 • A 12 000 Ft feletti összértékű megrendelések csomagolása és kiszállítása ingyenes, az 9 801 és 12 000 Ft közötti összértékű megrendelések kiszállítása és csomagolása ellenértékeként a Megrendelő megrendelésenként 590 Ft, 9 800 Ft alatti megrendelésekért pedig 990 Ft szállítási díjat köteles megfizetni. A megrendelés összértékébe nem tartozik bele a szállítási költség.

Önnek ajánljuk