Vásárolja meg ezt a terméket és extra2 339 Reward Points (2 339 Ft) hűségpontot.

MicroINR véralvadásmérő készülék INR mérő (1db)

A microINR készülék közel laboratóriumi mérési pontossággal, ujjbegy vérből állapítja meg az INR értéket. Rendelői mérésre, illetve otthoni önellenőrzésre, K-vitamin antagonista (Syncumar (Acenocumarol), Marfarin, Warfarin) terápia beállítására, nyomon követésére alkalmas. Nagy előnye, hogy azonnal, a mintavétel után 1 percen belül INR eredményt ad. A véralvadásgátló terápián lévő betegnek nem kell laborba menni a mintavételhez.

Az orális véralvadásgátló terápiák pitvarfibrillációs zavarral diagnosztizált, vagy műbillentyű beültetésen átesett betegek thromboemboliás eseményeinek (például: vénás trombózis, tüdőembólia) megelőzését szolgálja. A terápiás kezelés szükségszerű velejárója a véralvadásgátló dozírozás beállításához használt véralvadás teszt.

Az INR érték a protrombin időből (fibrin kialakulásának ideje) nemzetközi matematikai képlet alapján származtatott érték.

 

Egészségpénztárra elszámolható!

A microINR véralvadásmérő készülék INR szint meghatározására alkalmas eszköz. A rendszeres INR szint ellenőrzés K-vitamin antagonista alapú orális véralvadásgátló terápiát folytató páciensek számára létfontosságú. A rendszer friss kapilláris vérmintából kvantitatív módon határozza meg a prothrombin időt majd kalkulálja az INR értéket. Otthoni önellenőrzésre és professzionális felhasználásra egyaránt alkalmas in vitro (testen kívüli) diagnosztikai eszköz.

A microINR készülék közel laboratóriumi mérési pontossággal, ujjbegy vérből állapítja meg az INR értéket. Rendelői mérésre, illetve otthoni önellenőrzésre, K-vitamin antagonista terápia beállítására, nyomonkövetésére alkalmas. Nagy előnye, hogy azonnal, a mintavétel után 1 percen belül INR eredményt ad. A véralvadásgátló terápián lévő betegnek nem kell laborba menni a mintavételhez.

2022. február elejétől az Ixnet háziorvosi rendszer automatikusan képes fogadni a rendelőben végzett INR méréseket a microINR véralvadásmérő készülékről. Praxisközösségek teljesítményének elszámolásához az INR mérési eredmény felhasználható!

A microINR csomag tartalma:

 • microINR készülék
 • Ujjszúró eszköz
 • Ujjszúró lándzsák (10 db)
 • Hordozó tok
 • Hálózati töltő és adapter
 • Mini USB kábel a számítógépes csatlakoztatáshoz és akkumulátor töltéshez
 • Használati- és hibaelhárítási útmutató
 • microINR adatkiolvasó szoftver CD-n

Egészségügyi készülékeink, gyógyászati segédeszközeink leírásait a gyártók leírásai alapján tüntettük fel. Kérjük kérje ki szakorvos véleményét is. Áraink bruttó árak, és Forintban vannak megadva. Akciós áraink mellett minden esetben a termék eredeti ára is feltüntetésre kerül.

Termékkategória : Öndiagnosztika

MicroINR

 

Number of db 1 db
Tömeg 0,3 kg
Category icon

Orvostechnikai eszköz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.


Szállítás díjazása

 • A webáruházban leadott rendelések szállítási díja bruttó 999 Ft csomagautomatában való átvétel esetén.
 • Házhozszállítás esetén a szállítás díja bruttó 1.299Ft.
 • Postán maradó csomag vagy Csomagátvételi Pont-ra kért kézbesítés esetén a szállítás díja bruttó 1.199Ft.
 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.

 • Személyes átvétel

 • A Platán Patikában (6722 Szeged, Mérey u. 15/b) történő személyes átvétel esetén a rendelések utólagos kifizetésére nincs lehetőség, ebben az esetben a megrendelt termékek árát előre ki kell fizetni előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel. A patikai személyes átvétel díja 0 Ft.