Vásárolja meg ezt a terméket és extra40 Reward Points (40 Ft) hűségpontot.

Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta 30 db

A Klorsept alkalmas rozsdamentes fém, üveg, porcelán, gumi-, műanyagfelületek és eszközök, textíliák, maszkok, műkő fertőtlenítésére, berendezések, padozat, falfelületek, mosdók, fürdőhelyiségek, medencék, hűtőberendezések fertőtlenítő lemosására.

A Klorsept tabletta jó alternatívája lehet a mérgező aldehidtartalmú fertőtlenítőszereknek. A jódtartalmú szerekre sokan allergiásak, de a Klorsept hatóanyaga, a nátrium-diklórizocianurát, számukra sem okoz kellemetlenséget.

A Klorsept tabletta virucid (vírusölő), baktericid (baktériumölő), fungicid (gombaölő), sporocid (spóraölő) és a protozoák ellen is hatásos antiszeptikum (fertőtlenítőszer).

 

Összetétel:

Biocid hatóanyag:

Megnevezés Mennyiség CAS-szám EK-szám
Na-diklorizocianurát 62,5% 2893-78-9 220-767-7

aktív klórtartalom: kb. 40,31%

 

Egyéb összetevők:

Megnevezés Mennyiség CAS-szám EK-szám
Na-bikarbonát 17,37% 144-55-8 205-633-8
Adipinsav 16,38% 124-04-9 204-673-3
Na-szulfát 3,75% 7757-82-6 231-820-9

 

Fizikai, kémiai jellemzők:

Fehéres színű, enyhén klórszagú tabletta.

pH (20 °C-on): 5-6

Vízben teljesen oldható.

 

Az alkalmazás módja

A fertőtlenítő oldat elkészítéséhez a tablettaszámot és a vízmennyiséget a fertőtlenítendő tárgytól függően válasszuk meg.

Alkalmazási paraméter előzetesen megtisztított felületen

1 tablettát 1 liter vízben feloldunk, majd 30 perc behatási idő után leöblítjük.

Alkalmazási paraméter szennyezett felületen

4 tablettát 1 liter vízben feloldunk, 30 perc behatási időre beáztatjuk.

Textília fertőtlenítéshez

1 tablettát 1 liter vízben feloldunk, 60 perc behatási időre beáztatjuk.

Nagyobb mennyiségű oldat készítésekor arányos hígítást javasolt.

 

Figyelmeztetés: A Klorsept használata előtt mindig olvassa el a termékinformációkat. Használja biztonságosan!

Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverhető!

Élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében a hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani, az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell.

A rendeltetésszerű felhasználás során ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, ill. azokkal ne szennyeződjenek. A termékkel szennyezett élelmiszerek vagy italok emberi fogyasztásra nem használhatók fel.

 

Elsősegélynyújtási intézkedések

Belélegzés esetén: Vigye friss levegőre a mérgezettet. Ha légzési nehézségei vannak, szakképzett személy alkalmazzon oxigént a betegnek. Ha a légzés leáll, szakképzett személy végezze a mesterséges lélegeztetést. Azonnal orvosi segítséget kell kérni.

Bőrre jutás esetén: Azonnal törölje le a vegyszert és bő szappanos vízzel mossa le az érintett felületet. Húzza le a szennyeződött ruhát a betegről. A ruhát nem szabad mosás nélkül újra felvenni. Irritáció vagy kényelmetlenség jelei esetében orvosi segítséget kell kérni.

Szembe jutás esetén: Azonnal mossa ki a szemből legalább 15 percig tartó bő vízsugárral. A szem és a szövetek teljes átöblítéséhez a szemet tartsa nyitva a szemhéj széthúzásával. Ha a beteg kontaktlencsét visel, 5 perc után lehet eltávolítani azokat, majd folytatható az öblítés. Orvosi segítséget kell kérni.

Lenyelés esetén: Eszméletlen személy szájába semmit sem szabad adni. Lenyelés esetén nem szabad hánytatni. Itasson sok vizet a beteggel. (Ha rendelkezésre áll, több pohár tejet is ihat.) Spontán hányás esetén gondoskodjon a légutak biztosításáról és adjon még több vizet a betegnek. Kényelmetlenség vagy rosszullét esetén orvosi segítséget kell kérni.

Megjegyzés orvosoknak: A gyomormosás ellenjavallott a nyálkahártya-károsodás kockázata miatt.

 

Környezetvédelmi/ökotoxikológiai előírások:

Tilos a készítményt, annak fel nem használt maradékát, csomagolóanyagát élővizekbe, talajba, illetve a terméket hígítás nélkül a közcsatornába juttatni.

 

Hulladékkezelés:

A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a hulladékokról és veszélyes hulladékokról szóló Európai irányelvekben meghatározottak az irányadók. Az anyag maradékait kommunális hulladékkal nem szabad együtt kezelni.

 

Tárolás: eredeti csomagolásban, 25 °C-on, száraz, hűvös, sötét helyen! A csomagolást tartsa gondosan lezárva, távol az összeférhetetlen anyagoktól! A szert élelmiszertől elkülönítve tárolja. Ne engedje, hogy a csomagolásba víz jusson. Gyermekektől elzárva tartsa.

3 évig eltartható.

Gyártja: MEDENTECH Ltd. Wexford, Írország

Forgalmazza: Goodwill Pharma Kft., 6724 Szeged, Cserzy Mihály utca 32.

NNK engedély száma: 26483-6/2020/JIF

Number of db 30 db
Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Klorsept 2500 mg fertőtlenítő pezsgőtabletta 30 db” értékelése elsőként

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve.

Szállítási cím

A megrendelt Termékeket tartalmazó csomagot az MPL futárszolgálat (Magyar Posta Zrt. futárszolgálata) kézbesíti. A megrendelt Termékek vételárát és a szállítási díjat (lásd alább) utánvét esetén a Megrendelő a kézbesítő futárnak köteles átadni a megrendelt Termékek kézhezvételekor; előreutalás, illetve bankkártyás fizetés esetén a megrendelt Termékek vételárának és a szállítási díjnak a maradéktalan kifizetése a kézbesítés feltétele.

Nem muszáj csomagját házhoz kérnie. Amennyiben Önnek úgy megfelelőbb, kérheti csomagját az alábbiak szerint is:

 • Postán maradó csomag: Ez esetben ügyfelünk határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Ebben az esetben a kívánt postahivatal pontos címének a megadására, valamint az Ön telefonszámának megadására kérjük. A kívánt postahivatal pontos irányítószámát a Magyar Posta Zrt. honlapján keresheti ki. A küldemény megérkezésének időpontjáról Ön SMS-ben kap értesítést. Küldeményét a postahivatalban személyi igazolvánnyal tudja felvenni.
 • Csomagátvételi Pont: Ez esetben csomagját MOL vagy Coop PostaPonton helyezzük el. A MOL Postapont napi 24, a Coop Postapontok többsége pedig 12 órában van nyitva, így munka előtt és után is felveheti csomagját. A küldemény érkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítőt. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek, az Önhöz legközelebb eső PostaPontról itt tájékozódhat.
 • Csomagautomata: Ez eseten csomagját bármikor egyszerűen és gyorsan átveheti. A csomag érkezéséről SMS-ben értesítjük, ezt követően küldeményét 2 napig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejárta után a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, melyről újabb SMS-t kap. További információt Magyar Posta honlapján találnak.

A választott átvételi módot a megjegyzés rovatban tüntesse fel.


Szállítási határidő

 • A szállítási határidő a megrendelés Szolgáltató általi kézhezvételét követő 3 (három) munkanap a Szolgáltató által déli 12 óráig kézhez vett megrendelések esetében. A Szolgáltató által déli 12 óra után kézhez vett megrendeléseknél a megrendelés kézhezvételét követő 4 (négy) munkanap a szállítási határidő.
 • A kézbesítés reggel 8 és délután 17 óra között történik; a kézbesítés ezen belüli pontos időpontját a kézbesítő futárszolgálat határozza meg egyoldalúan.
 • A nem munkanapon (hétvége, ünnepnap, munkaszüneti nap) leadott megrendelések Szolgáltató általi kézhezvétele és feldolgozása az azt követő munkanapon kezdődik.


Szállítás díjazása

 • A webáruházban leadott rendelések szállítási díja bruttó 999 Ft csomagautomatában való átvétel esetén.
 • Házhozszállítás esetén a szállítás díja bruttó 1.299Ft.
 • Postán maradó csomag vagy Csomagátvételi Pont-ra kért kézbesítés esetén a szállítás díja bruttó 1.199Ft.
 • A webáruház útján bármilyen végösszegű megrendelés leadható, minimális rendelési összeg nincs.

 • Személyes átvétel

 • A Platán Patikában (6722 Szeged, Mérey u. 15/b) történő személyes átvétel esetén a rendelések utólagos kifizetésére nincs lehetőség, ebben az esetben a megrendelt termékek árát előre ki kell fizetni előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel. A patikai személyes átvétel díja 0 Ft.

Önnek ajánljuk